Редактор: e-mail: Кадър бТВПоздравявам служебния кабинет за действията, които предприе срещу купения

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВПоздравявам служебния кабинет за действията, които предприе срещу купения
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Купеният вот много ще се намали

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Поздравявам служебния кабинет за дейностите, които предприе против купения избор. Няма да се овладее изцяло, само че най-малко ще се понижи доста купения избор. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в " Лице в лице " по бТВ.

За нас правова страна значи да има закони, които са идентични за всички, т.е. завършек на лобисткото законодателство, което в последните години ужасно доста се умножи. Второ, закони, равни за всички при тяхното приложение, т.е. пред съда. А не по-богатите по-равни, по-бедните - не. Трето, надзор върху осъществяването на тези закони и който ги нарушава, да си носи отговорността. Тоест, господство на закона и неговото съблюдаване да е отговорност за този, който го напише ", добави Корнелия Нинова.

Ние няма да сме трета мощ на изборите, само че дано изчакаме. Каквото и да стане, обаче ние няма да спрем да приказваме обстоятелствата и истината. Ето, това сме ние и заставаме с лицата си пред Вас, добави Корнелия Нинова. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР